اخبار و رویدادها

302آقای ولادیمر زرنوف رئیس دانشگاه روسنو،آقای گئورگی گابریلیان معاون بین الملل،خانم الگا ایوانووا رئیس دانشکده علوم انسانی و زبان های خارجی و آقای دکتر احمد رضا الهی مسئول بخش آسیا و خاورمیانه دانشگاه روسنوبه همراه آقای دکتر محسن مرادی مشاورجناب آقای دکتر میرزاده در امور روسیه ضمن دیدار با رئیس وهیات رئیسه واحد نجف آباد از امکانات آموزشی، پژوهشی، رفاهی و ورزشی این دانشگاه بازدید کردند.

رئیس دانشگاه روسنودر این دیدار گفت: من از دانشگاه های زیادی در جهان بازدید کرده ام و می توانم به جرات بگویم که دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد یکی از بزرگترین دانشگاه های منطقه و حتی جهان است که از سطح بالایی از امکانات وتجهیزات آموزشی و پژوهشی برخوردار است وباید به آقای دکتر امیری و هیات رئیسه دانشگاه تبریک گفت.

دراین دیداررئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد ضمن خوش آمد گویی اظهار کرد: برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آبادافتخار بزرگی است که در خدمت پورفسور زرنوف رئیس محترم دانشگاه روسنو وهمکارانش باشیم ورود شما را به جمهوری اسلامی ایران بخصوص شهر اصفهان ودانشگاه آزاد اسلامی نجف اباد خیر مقدم عرض می نمایم.

دکتر سید محمد امیری گفت: دانشگاه نجف آباد در سال 1364 شمسی برابر با 1985 میلادی باحمایت وپشتیبانی مردم تاسیس شد. این دانشگاه از شهریه و کمکهای مردمی اداره می شود وتاکنون بالغ بر 70هزار نفر از این دانشگاه فارغ التحصیل شدند و در حال حاضر 25هزار نفر مشغول به تحصیل هستند. این واحد در حدود 170 رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد ودکترای تخصصی دارد.1100 نفر عضو هیات علمی در این دانشگاه مشغول به تدریس هستند بعضی از آنها فارغ التحصیل دانشگاههای خارج وبقیه فارغ التحصیل داخل می باشند.این دانشگاه بالغ بر270 کارگاه و آزمایشگاه مجهز راه اندازی شده دارد.

وی درادامه اظهار داشت : دانشگاه نجف آباد آماده هر گونه همکاری با دانشگاه روسنو هست از جمله تبادل دانشجو،داشتن اساتید مشترک مخصوصا در زمینه پایان نامه های ارشد ودکتری، ادامه تحصیل و فرصتهای مطالعاتی برای اساتید دو دانشگاه، تدریس اساتید شما دردانشگاه ما و بالعکس، برگزاری کنفرانسهای مشترک، انتشار نشریات مشترک و چاپ این نشریات در دو کشور،استفاده از تجارب دو دانشگاه به ویژه درخصوص هوا فضا و بحثهای صنعتی،داشتن رشته های مشترک تا دانشجو بتواند نصفی از سنوات خود را در این دانشگاه ونصف دیگررا درآن دانشگاه بگذراند،استفاده ازتجهیزات وآزمایشگاههای دو دانشگاه، همچنین در خصوص محیط زیست وتوریسم می توانیم همکاریهای خوبی داشته باشیم بخصوص توریسم که شهر اصفهان با آثار باستانی وتاریخی بسیار گسترده ای که دارد زمینه فعالیت خوبی برای دو دانشگاه می تواند باشد.

رئیس دانشگاه روسنو درادامه ضمن تشکر و قدردانی از هیات رئیسه دانشگاه نجف آباد با تایید سخنان آقای دکتر امیری اظهار داشت: دوستان عزیز ومحترم هردودانشگاه غیردولتی هستند اگرما به یکدیگرکمک نکنیم مسلما ضررمی بینیم وماباید با یک برنامه ریزی دقیق وبا پشتکارتمام مواردی که مطرح شد عملیاتی کنیم تا بتوانیم از ثمرات این همکاری ذینفع شویم. من به رئوس همکاری های دانشگاه نجف آباد که آقای دکتر امیری فرمودند دقیقا فکر کردم و باید بگویم که دانشگاه روسنو امادگی کامل دارد در تمام زمینه های مشترک با دانشگاه نجف آباد همکاری کند.

دکتر زرنوف گفت : برای من تمام ساختمانها ومساحت وامکانات این دانشگاه جالب بود آنقدر که دانشگاه وسیع و گسترده است به همان اندازه تمیز ومرتب است. این دانشگاه را یک شهردانشگاهی بانظم و ترتیب که از سطح بالای علمی و پژوهشی برخوردار است دیدم که می تواند با دانشگاه های بزرگ دنیا به رقابت بپردازد.

وی بیان داشت: هدف ما از بازدید دانشگاه نجف آباد پایه گذاری یک همکاری مشترک بین دو دانشگاه در زمینه های پزشکی،IT ،توریسم و تاسیس کرسی زبان فارسی در دانشگاه رسنوبا توجه به حجم بالای استقبال دانشجویان روسی است باید بگویم در روسیه ومردم روسیه به کشور ومردم شما علاقه مند هستند و با احترام به شما نگاه می کنند.ما می خواهیم زبان ادبیات فارسی را دردانشگاه خودمان راه اندازی کنیم اول فکر می کردیم افراد کمی برای اینکار ثبت نام کنند ولی می بینیم که چند گروه دانشجویی برای مترجمی زبان فارسی ثبت نام کردند. مسلما این علاقه به فرهنگ ایران است. سعی می کنیم رقبای خوبی برای هم باشیم و به اتفاق شما سعی می کنیم در رنکینگ بهترین دانشگاههای دنیا قرار بگیریم.

وی اظهار داشت: ما در دانشگاه روسنو اختراعات زیادی داریم از جمله دستگاهی اختراع کردیم که می تواند درعرض چند ثانیه از طریق خون تمام بدن انسان را چک و برای هر دانشجو دفترچه سلامت تهیه کند. دانشکده پزشکی شما خیلی عالی بود ما می توانیم در این زمینه با هم همکاری داشته باشیم این نه تنها به دانشگاه کمک می کند بلکه به مردم منطقه و اصفهان کمک می نماید. ما می خواهیم دومین کنفرانس را در خصوص کامپوزیت ها انجام دهیم در این مورد مطالعات خوبی انجام داده ایم . ما آماده ایم درهرزمان که شما بگویید از دانشجویان واساتید شما در دانشگاه خودمان پذیرایی کنیم.

وی از سفرش به ایران و این دانشگاه ابراز خوشحالی کرد و گفت: از آقای دکتر امیری و هیات رئیسه دانشگاه تشکر می کنم که یک روز به یاد ماندنی را برای ما رقم زدند و به امید آن روزی که بتوانیم همکاری خوبی بین دودانشگاه ایجاد کنیم.

نوشتن دیدگاه

کاربران گرامی: نظرات حاوی توهین، تهمت و افترا و محتوی کلمات زشت و ناپسند منتشر نخواهد شد. برای اطلاع از قوانین انتشار نظرات به این لینک رجوع کنید:

تصویر امنیتی جدید

صفحه اصلی اخبار و رویدادها بازدید رئیس وهیات رئیسه دانشگاه روسنو روسیه از دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد