همایش ها و کنفرانس ها

مسابقه بین المللی طراحی و ساخت دوچرخه الکتریکی

ت اختصاصی

15 الی 17 اسفندماه ۱۳۹6 محل برگزاری:اصفهان- پارک جنگلی ناژوان-ورودی باغ پرندگانورود به وب سایت اختصاصی
جدید
پوستر همایش
iceb 2017

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد و شهرداری اصفهان اقدام به برگزاری اولین دوره بین‌المللی و دومین دوره ملی مسابقه طراحی و ساخت دوچرخه الکتریکی نموده‌اند.

لزوم توجه به کاهش آلاینده‌های شهری و استفاده از وسايل سازگار با محيط زيست ضرورتي غير قابل انكار است. از این‌رو استفاده از دوچرخه در حمل و نقل شهری و ترویج و توسعه فرهنگ دوچرخه سواری به منظور جلوگیری از ترافیک و کنترل آلودگی محیط زیست مسئولیت اجتماعی است که برعهده تک تک افراد جامعه و به خصوص بدنه دانشگاهی کشور قرار دارد. بر اين اساس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد با همکاری شهرداری اصفهان اقدام به برگزاری مسابقه بزرگ طراحی و ساخت دوچرخه الکتریکی کم مصرف و با توان بالا نموده است. ارتقا كيفيت دوچرخه‎های موجود در جهت بهره‎گيری هر چه بيشتر از اين وسيله مفيد از ديگر اهداف مسابقه می‎باشد.

اهداف برگزاری مسابقه طراحی و ساخت دوچرخه الکتریکی

طراحي و ساخت دوچرخه الکتریکی - مکانیکی به عنوان دومين دوره و با هدف ترغیب جامعه علمي، مهندسي و دانشجويي کشور به منظور تحقق موارد زير برگزار می‎گردد:

• آشنايي با فرایند طراحي (طراحي مفهومي، طراحي اجزا، طراحي سيستمي)
  • افزايش و ارتقا عملکرد دوچرخه‎های الکتریکی
  • به کارگيري اصول علمي و عملي مهندسي در طراحي صنعتی و بهینه‎سازی مصرف انرژی
  • گسترش نگرش سيستمي در مسايل مهندسي
  • تمرين کار گروهي
  • تقويت طراحي صنعتي
  • ترويج فرهنگ بهينه‎سازي انرژي و اهميت سلامت محيط زيست
  • تقويت همکاري ميان صنعت و دانشگاه براي حل مشکلات علمي، فني و صنعتي در کشور
  • آموزش نحوه به کارگيري تجهيزات و روش‌هاي ساخت
  • آموزش تبديل ايده به محصول نهايي/ تجاري

فرآیند برگزاری مسابقه

اين مسابقه در سه مرحله طراحی، ساخت و آزمون برگزار مي‌شود. در مرحله طراحی، گروه‎ها موظف به طراحی سیستم هیبرید مورد نظر، بر اساس مشخصات سیستم مندرج در دفترچه قوانین هستند. برای ادامه حضور در مسابقه و رسیدن به مرحله ساخت، شرکت در مرحله طراحی الزامی است. در پايان بخش طراحی بر اساس نمرات این مرحله، گروه‎ها مجوز شرکت در مرحله ساخت را کسب خواهند نمود و در صورت کسب استانداردهای لازم، به مرحله نهایی که آزمون مسابقه است، راه می‎یابند. مرحله نهایی مسابقات در تاريخ 15 الی 17 اسفندماه 1396 برگزار می‎گردد. برای کشب اطلاعات بیشتر در مورد زمان‌بندی هر بخش، نحوه بازبینی هر مرحله و نحوه برگزاری مسابقه به تارنمای مسابقه به آدرس www.ebc.iaun.ac.ir مراجعه نمائید.

payan name
telegram link