همایش ها و کنفرانس ها

اولین رویداد کارآفرینی موداک (من و دانشگاه کارآفرینم)

ت اختصاصی

1 آبان ماه۱۳۹6 آدرس دبیرخانه: اصفهان – نجف آباد – دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد – ساختمان مرکزی – طبقه اول – معاونت پژوهش و فناوری – اتاق ۸ورود به وب سایت اختصاصی
جدید
پوستر رویداد
finale3

ایده کسب مهارت درآمدزایی از فضای دانشگاه به عنوان یک محیط انکوباتور و تبدیل دانشجویان به کسانی که فرصت راه اندازی کسب و کار را یک بار تجربه نموده اند، از دغدغه های مسئولین دانشگاه و برگزارکننده رویداد موداک می باشد. دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد در نظر دارد با تقویت رویه کسب مهارت دانشجویان در حوزه های مرتبط با کارآفرینی، خلا فضای حاکم بر آموزش عالی را در مهارت محور نمودن آموزش و توانمند سازی دانشجویان در کسب و کار را پر نماید. امید که بتوان با کمک شما عزیزان رویدادی پر منفعت داشته باشیم.

موداک نام برنامه ای در حوزه کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد می باشد که به شما توانمندی ایجاد یک ایده کسب و کار در دانشگاه، پرورش آن و تبدیل آن به یک محصول یا خدمات در دانشگاه را می دهد. هدف از انجام برنامه ایده شو موداک، فرض فضای دانشگاه به مانند یک شهر کوچک است و جستجوی ایده های کاری در داخل این شهر که می توان آن را به کسب و کار درآمدزا تبدیل کرد. این فضا برای همه رشته ها و گرایش ها و افراد موجود و یکسان است و همه می توانند از آن بهره ببرند. افراد می توانند در حوزه های تخصصی خود به ایده پردازی بپردازند و یا در فیلد آزاد شرکت کنند و فقط به کسب درآمد فکر کنند و بپردازند. ایده هایی از دانشجویان معماری، طراحی لباس، پرستاری، برق، کامپیوتر، فیزیک، مواد و همه و همه می توانند جذاب و جالب باشند. ایده های ساده ای از استفاده از قوانین فیزیک برای ایجاد کسب و کار مانند اتاق باران، طراحی های منحصر به فرد لباس، کارواش خشک، کافه های تاریخی با شاهنامه خوانی، نرم افزارهای خدماتی و هزاران ایده دیگر که به رفع مشکلات جامعه دانشگاه می پردازد و کاربران برای دریافت خدمات و کالاهای آن حاضر به پرداخت هزینه می باشند همه می تواند ایده ی شما باشد برای شروع کار.
payan name
telegram link