کانال تلگرام دانشگاه را دنبال کنید!

دومین جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی (لقمان حکیم)

دومین جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی (لقمان حکیم) به منظور تقدیر از اعضاء محترم هیات علمی و دانشجویان برتر در رشته های پیراپزشکی و پزشکی، هفته اول شهریور برگزار می گردد.

دومین جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی (لقمان حکیم) به منظور تقدیر از اعضاء محترم هیات علمی و دانشجویان برتر در رشته های (پزشکی، پرستاری، مامایی و پیراپزشکی، بهداشت، مهندسی پزشکی، مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی و...)؛ شاخه علوم دندانی شامل رشته های (دندانپزشکی و کلیه تخصص های دندانپزشکی)؛ شاخه علوم دارویی شامل رشته های (داروسازی، سم شناسی، نانو فناوری پزشکی، نظارت بر امور دارویی، شیمی دارویی، مدیریت و اقتصاد دارو و کلیه رشته های تخصصی داروسازی.؛ شاخه علوم پایه شامل رشته های (آناتومی، بافت شناسی، بیوشیمی، بیوفیزیک، میکروبیولوژی، ژنتیک، تغذیه، علوم سلولی و ملکولی سایر موارد ) در هفته اول شهریور ماه برگزار می شود. و ثبت نام در آن از ابتدای تیر ماه آغاز شده است و به مدت یکماه ادامه دارد.

جهت اطلاعات بیشتر این لینک را مشاهده کنید.

payan name
telegram link
صفحه اصلی اخبار و رویدادها دومین جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی (لقمان حکیم)