آگهی مناقصه واگذاری آشپزخانه بیمارستان اصفهان

دانشگاه آزاداسلامي واحد نجف آباد درنظردارد طبخ و توزیع غذای بیمارستان خود ، مستقر در اصفهان را از طريق برگزاري مناقصه عمومي واگذارنمايد . لذا ازمتقاضيان دعــوت مي شود جهت دريافت اطلاعات حداكثرظرف مدت 10 روز پس از تاريخ انتشاراين آگهي به سايت اينترنتي دانشگاه آزاداسلامي واحد نجف آباد به آدرس iaun.ac.ir (قسمت مزايده/مناقصه ) مراجعه ونسبت به دريافت اسناد مناقصه اقدام نمايند.

شرايط به شرح ذيل مي باشد

1-     تهیه کلیه مواد اولیه و ثانویه و مدیریت آشپزخانه به عهده پیمانکار می باشد

2-     سپرده شركت درمناقصه مبلغ بیست ميليون ريال مي باشد كه مي بايست به حساب سپرده شماره 0216236554001 نزد بانك ملي شعبه دانشگاه آزاداسلامي نجف آباد واريز و يا در قالب ضمانتنامه معتبر بانكي با موضوع شركت درمناقصه ارائه گردد.

3-     هزينه چاپ آگهي به عهده برنده مناقصه مي باشد.

4-     دانشگاه در رد يا قبول هركدام از پيشنهادات مجاز است .

5-     هزینه خرید اسناد مبلغ سیصد هزار ریال می باشد که می بایست به حساب سپرده شماره 0216236554001 نزد بانك ملي شعبه دانشگاه آزاد اسلامي   نجف آباد واريز و اصل فيش را تحویل دبیرخانه کمیسیون معاملات نمایند.

تلفن دبیرخانه : 42292020 031                        تلفن اطلاعات فنی: 32345387-031

دورنگار : 42291107 031

دانلود اسناد مناقصه